ASR Verzekeringen – hoge legbordstellingen / archiefstellingen

  • ca. 22.000m statische archief
  • Palletstelling voor 1.400 pallets

ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland, een van de grootste verzekeraars in Nederland. Met de merken ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Falcon Leven en Ditzo, biedt ASR Nederland een breed assortiment van financiële producten op het terrein van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatieverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Daarnaast is zij, met de merken ASR Vastgoed Vermogensbeheer en ASR Vastgoed Ontwikkeling, als belegger onder andere actief in vastgoedexploitatie en –ontwikkeling. Kijk voor meer informatie over ASR Nederland op de website van ASR Nederland.

In maart 2011 heeft Polypal bij ASR verzekeringen te Rotterdam een uitbreiding van het statische archief gedaan. Er werden hoge legbordstellingen geleverd met een capaciteit van ca. 11 km (11.000 strekkende meter) voor de opslag van dossiermappen / ordners en archiefdozen. Later volgde er nog enkele uitbreidingen waarmee de capaciteit inmiddels op ca. 22.000 strekkende meter archiefopslag gekomen is. Ook werden er palletstellingen geleverd voor de opslag van ca. 1.400 pallets met archiefdozen.