Een populaire oplossing voor Archief Box opslag zijn Mobiele legbordstellingen. Effectieve opslag systemen, welke zijn ontworpen voor het  efficiënt opslaan en ophalen van archiefboxen. Het Polypal Mobiele Legbordsysteem geeft uitstekende toegankelijkheid en combineert dit met het  maximaliseren van de beschikbare vloeroppervlakte.

Mobiele rekken zijn effectief in het opslaan met beperkte ruimte door het wegnemen van de noodzaak voor meerdere toegangsgangpaden. De legbordstelling beweegt langs rails, zodat de ruimte voor slechts één gangpad nodig is.

De hoogste mobiele installatie door ons gebouwd is een 4.2km opslagruimte. Deze  is  is nu volledig operationeel op de nieuwe Hill Dickinson archief faciliteit in Liverpool. De installatie creëert  een solide ‘blok’ van legbord locaties met een hoogte van 7 meter.

De capaciteit bedraagt 16.000 individuele opslag dozen, het  benodigde vloeroppervlak beslaat nog slechts een zesde van de vloeroppervlakte  van het equivalent bij opslag in een statische installatie.

Het Polypal ontwerp is gericht op een reeks rug aan rug stellingen welke verplaatsbaar zijn op rails die in de vloer. Elk basisstation kan tot 22 ton  belast worden. De rekken bewegen zijdelings mbv.  een lichtgewicht, ergonomisch ontworpen  handwiel.

Na verplaatsing opent een individueelegangpad – waar nodig –  voor de toegang tot een mobiel picking platform.

Onze mobiele systemen zijn ideaal voor gevoelige of dure objecten  omdat de systemen kunnen worden afgesloten.