In de Bouwmaterialen, Doe Het Zelf (Do It Yourself) en Retail branche wordt een groot scala aan stellingtypen gebruikt. Dit heeft als oorzaak dat er een grote verscheidenheid aan producten moet worden opgeslagen of in winkelmodules moet worden aangeboden.

Breed assortiment

Polypal kan aan al deze eisen en wensen tegemoet komen, met een breed assortiment van stellingen die ervoor zorgen dat er voor elke toepassing een oplossing gevonden kan worden.

In de folder hieronder volgt een kleine opsomming van de diverse stellingen zoals die veel in de Bouwmaterialen, DIY en Retail branche worden ingezet, met een korte beschrijving van de toepasbaarheid erbij.

Tevens zal er kort worden ingegaan op de mogelijke variaties binnen een bepaald stellingtype en de eventuele opties die daarbij leverbaar zijn.
Daar waar nodig, zullen wij ook een korte uitleg geven over de unieke eigenschappen en voordelen van een gekozen oplossing.

Eigen manier van producten presenteren. Elk product vraagt om een eigen manier van presenteren of opslaan. Bovendien is de aard van de bedrijven in de branche ook zeer divers en heb­ben ook persoonlijke voorkeuren van de beslissers nog een aandeel in de uiteindelijke ‘inrichting’ van de stellingen.

Downloads