ENTRESOLVLOEREN / TUSSENVLOEREN / BORDESVLOEREN / MEZZANINES / BORDESSEN

Mezzanines (ook wel tussenvloeren, platform, bordes(vloer), entresol(vloer) of etagevloer genoemd) kunnen in een ruimte zorgen voor verdubbeling van de vloercapaciteit. Door gebruik te maken van standaard componenten, is de entresolvloer demontabel en dus overal flexibel inzetbaar.

Op maat geleverd

Doordat onze bordesvloeren / entresolvoleren op maat worden geleverd, kunnen onze materialen aangepast worden aan elke situatie. Met draagvermogens tot ca. 1500 kg per vierkante meter, is het mogelijk voor elke situatie een oplossing te creëren. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, helpen onze technische adviseurs u bij het kiezen van de mezzanines / entresolvloeren die het beste bij uw situatie en budget passen.

Ook zijn er mogelijkheden om de entresolvloer te voorzien van:

  • wanden,
  • leuningen,
  • trappen,
  • opzetplaatsen,
  • etc.

Zeer robuust

De entresolvloeren zijn zeer robuust uitgevoerd, wat een lang leven garandeert. De entresolvloeren kunnen vrijstaand of op basis van pallet, minipal, legbord en draagarmstellingen gerealiseerd worden..

Technische adviseurs entresolvloeren

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, helpen onze technische adviseurs u bij het kiezen van de entresolvloer die het beste bij uw situatie en budget past.

Entresolvloeren en bouwbesluit

De entresolvloeren worden berekend en uitgevoerd conform de geldende regels en normen.(Bouwbesluit). Volgens de Bouwregelgeving is een entresolvloer licht bouwvergunningsplichtig, u kunt hiervoor bij uw gemeente informeren. Ook zijn er talloze mogelijkheden om de entresolvloer te voorzien van wanden, trappen, leuningen, opzetplaatsen,etc.

Downloads