Optimale Ruimte-efficiëntie en georganiseerde opslag van kleinere onderdelen en voorraden is van essentieel belang voor  efficiënte productie, engineering, onderhoud en service activiteiten.

Polypal maakt een selectie van legbordtypen en onderdelen, voor een optimale bescherming objecten van uw opslagobjecten. Dit garandeert nauwkeurigheid en efficiëntie voor uw voorraad- en inventaris beheer.

Goederen met verschillende afmetingen, gewichten en verpakkingen kunnen allemaal worden ondergebracht binnen een zorgvuldig geplande opslagfaciliteit van Polypal.

Hoge waarde, precisie en delicate items zijn ideaal opgeslagen in lades, op legborden of afsluitbare kasten. Dozen en grotere afzonderlijke objecten kunnen worden geplaatst op de legborden; onderverdeeld in compartimenten. Zakken of kleinere losse voorraad ligt in plastic containers, laden of trays. Pakketten kunnen worden opgehangen in Louvre panelen.

Waar de opslaglocatie zich ook bevindt, ongeacht de bedrijfsactiviteit, de eisen blijven dezelfde; gemakkelijke locatie en toegang tot goederen; efficiënt voorraadbeheer; veilige locatie voor hulpmiddelen en apparatuur; ergonomisch ontworpen en praktische verpakking en werkplekken.

Polypal’s veelzijdige productengamma is ontworpen om te voldoen aan de steeds veranderende eisen die gesteld worden aan de productiviteit en efficiëntie van de dienstverlening en productie-activiteiten, voor de werkomgeving en haar personeel.