Bij een beperkte opslagcapaciteit en de constante behoefte aan snelle toegang tot essentiële verbruiksgoederen biedt Polypal het Wardstor systeem.

Wardstor biedt op maat gemaakte opslag faciliteiten om te voldoen aan de precieze behoeften van medisch en verplegend personeel op verpleeg niveau, daar waar het het belangrijkst is.

Wardstor kenmerken:

  • Hoge dichtheid, ruimtebesparende opslag. Maakt snelle toegang en selectie van vitale medische benodigdheden mogelijk.
  • Verhoogde efficiëntie in voorraad rotatie. Combineert open rekken met kleinere opslag compartimenten.
  • Afsluitbare deuren voor de veiligheid. Pull-out stalen lades, volledig benutbare breedte, met geïntegreerde compartimenten.
  • Plastic lades, afwasbaar en hygiënisch. Sterk stalen planken systeem, degelijk en betrouwbaar.

Biocote

BioCote is een uniek octrooi beschermde op zilver gebaseerde anti-bacteriële coating toegepast op de Polypal producten die de groei remt van micro-organismen – sommige potentieel dodelijke – op oppervlakken. Het is een additief dat wordt toegepast geschilderde oppervlak, met een lange levensduur.

Toepassing vermindert het risico op kruisbesmetting bij oppervlakken met een hoge contactfrequentie. Hoewel dit geen vervanging is voor correcte reinigingspraktijken, biedt de incorporatie van BioCote extra garantie voor een hygiënische werkomgeving.

BioCote is effectief tegen een breed scala van bacteriën en schimmels. Voorbeelden van bacteriën getest tegen omvatten Aspergillus niger, Streptococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Straphylococcus aureus (MRSA), Escherichia coli 0157 en Listeria monocytogenes. BioCote werkt niet op dezelfde manier als antibiotica en tot op heden zijn geen bacteriën resistent geworden voor BioCote.