Ons team

Home / Ons team

Opleiding en ontwikkeling

Polypal biedt verschillende diensten en adviezen aan en blijft beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. In  ingewikkeldere gevallen (grote projecten) geeft Polypal specifiekere details.

In sommige gevallen, voorafgaand aan de offerte, zal de vertegenwoordiger (soms met een medewerker van de technische afdeling) ter plaatse gaan kijken om bepaalde maten te nemen in de ruimte die ingericht moet worden. Samen zullen ze over eventuele moeilijkheden praten en, in overleg met de klant, een geschikte oplossing vinden. De opgeloste problemen zullen dan problemen in het uitvoertraject vermijden. Prijzen en plannen zullen direct behandeld worden door onze ingenieurs van het bedrijfsbureau (met de hulp van de vertegenwoordiger indien nodig). Kleine aanvragen kunnen direct via email behandeld worden.

Onze ingenieurs en vertegenwoordigers worden opgeleid voor het gebruik van werktuigen die nodig zijn voor het maken van offertes: elektronische werktuigen of meetapparatuur zoals laser (om de vloerstaat en de beschikbare ruimte te bepalen voor het kiezen van het aangepaste opslagsysteem). In veel gevallen is geen uitgebreid onderzoek nodig alvorens een bestelling te plaatsen.

Over het algemeen bestaan de activiteiten voor de bestelling (maar niet verplicht) uit een bezoek op de ‘toekomstige’ montageplaats, een geschikte tekening en de voorbereiding van offertevoorstellen met een eventueel bezoek van een bestaande installatie. In veel gevallen zal Polypal aan vergaderingen deelnemen met klanten en vertegenwoordigers om ervoor te zorgen dat het project aanvaardbaar is voordat een prijsofferte word gegeven.