Muelink & Grol B.V. – Entresol vloer vrijdragend

  • vrij dragende bordesvloer met 2.600 m²

Ruim een jaar nadat de eerste gesprekken plaats vonden, mocht Muelink & Grol www.muelink-grol.com in juni een vrij dragende bordesvloer van ruim 2600m2 in gebruik nemen.

Muelink & Grol onderdeel van de M&G Group, http://www.m-ggroup.com , in 1932 gestart in Groningen beschikt over de knowhow om allerlei voorkomende problemen op te lossen op het gebied van de afvoer van verbrandingsgassen, ventilatie en luchttoevoer. Klanten kunnen altijd rekenen op deze specifieke kennis en ervaring.

Het bedrijf kampte, met de integratie van de firma J. Slagter B.V. www.slagter-groningen.nl met een enorm ruimte tekort en stond voor de keus: of uitzien naar een ander pand, of onderzoeken of het mogelijk was dit ruimte probleem op te lossen met een vrij dragende bordesvloer.

Voor het plannen moest aan concrete specificaties worden voldaan:

  • De nieuwe vloer moest aansluiten bij de reeds twee bestaande vloeren.
  • Er moest op enkele plaatsen rekening worden gehouden met een grotere overspanning i.v.m. een grotere vrije doorgang.
  • De machines onder de nieuwe vloer konden niet worden verplaatst. Hiermee moest rekening gehouden worden tijdens de ontwerpfase.
  • Tijdens de montage van de bordesvloer mocht de eigen productie niet stagneren.

 

In mei werd begonnen met de montage. Doordat de eigen productie niet mocht stagneren en de integratie van de firma J. Slagter B.V. via een strakke planning moest plaatsvinden, werd de montage verdeeld over drie fases.

Na een strak schema, kon Muelink & Grol bv de vloer begin juni in gebruik nemen.