Naast verrijdbare legbordstellingen is het mogelijk conventionele palletstellingen verrijdbaar te maken. Deze oplossing is vooral geschikt in koel en vriesruimten, daar waar elke kubieke meter telt. In het gehele systeem zijn maar 2 gangen noodzakelijk, n.l. hoofdgang en zijgang, om alle pallets individueel te kunnen handelen. Hierdoor is een ruimtewinst te boeken van 100% afhankelijk van het aantal verrijdbare units. Echter dienen de opgeslagen producten geen hoge omloopsnelheid te hebben, hiervoor is het systeem minder geschikt. Het is geschikt voor producten met een lage omloopsnelheid die niet permanent in beweging zijn.

Door de ruimte optimaal te benutten en door het wegvallen van de gangpaden is een hogere bezettingsgraad per kubieke meter te realiseren hetgeen zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing.

 

Ook geschikt voor draagarmstellingen

Behalve dat het systeem geschikt is voor palletstelling kan het ook gebruikt worden voor elk ander opslagsysteem dat wij in ons programma hebben, zoals draagarmstellingen.

Door tijdens de bouw reeds rekening te houden met het railsysteem is het verrijdbare systeem naadloos te integreren in het gebouw. Polypal bouwt de verrijdbare stellingen in nauwe samenwerking met een gedegen partner die verantwoordelijk is voor de techniek, waarbij Polypal uiteindelijk de eindverantwoording heeft

Downloads